Mmoi!

Mä kävin tänää hieman kaupoilla n. 40 kilometrin päässä täältä kotoa, mut niin myöhään kuitenki et ei keretty enää mihinkää kauppoihin paitsi seppälään ja sokokselle :/ Seppälässä oli alennuksia aika hyvin ja olisin löytänyt sieltä paljonki kaikkee jos olis kerenny vähä sovitella ja ensinnäkin jos olis ollu rahaa. itselläni ei siis ole nyt just rahaa melkein yhtään ja äiti oli kyl mukana mut ei suostunu ostaan mitään :( Ostoslistallani on ollu jo pitkään sellanen iso (nahkainen) kassi (tiiätte varmaa minkälaine) ja siellä olis jonkulaisia ollu 15 eurolla mut eipä äippä suostunu ees lainaamaan niitä rahoja. Enpä sitten ostanut muuta kuin lakupussin ja metrilakuja.

1779765.jpg
Nuo lakut tai olla jotain terveyslakuja. Myyjä alkoi nimittäin selittämään että niis ei oo yhtään sokeria eikä suolaa eikä säilöntäaineita vai mitäköhän ne oli mutt kuitenkii. Saatiin ottaa maistiaiset ja maistu niin  hyvältä et oli pakko ostaa. Se myyjä anto alennustakii meiän ostoksista. Oli kyllä kiva myyjä :-)
Ja ainii ostinhan mä uuden demin.1779779.jpg
Kansi:

- 10 kauneustrendiä catwalkilta
- Voiko kundia muuttaa?
- Kalenteri hallintaan-näin saat lisää aikaa
- Ihanat miehet-Fernando Torres ja Jared Leto
- Vaienna nettikiusaajat
- Vanessa Hudgens on aito tähti
- Syksyn shoppausopas-95 parasta tyyliä juuri nyt
+ hupparit, farkut, kengät ja laukut

Julisteet:

- Paramore
- Jonas Brothers
- Johnny Depp
- Nightwist
 = Juliste toiveet toteutettu

Kannessa on myös joku synttärietu:
Ostaessasi Rimmel ripsivärin Sokostavaratalosta SAAT TÄLLÄ KUPONGILLA Colour Loose irtoluomivärin (lahjan arvo 7,90e).


Juu. Varmaan kiinnosti tosi paljon. Siellä on muuten kaksi jotain nivean rasvaa. Siis sellaset muoviläpyskät (tiiätte kai..?). Sellanen joku näyte juttu :)
Päivän asun kuvaa ei tänään oo, koska en muistanu ottaa. Nyt meenki tästä lueskelemaan demiä. Moikka! : )